Jobs voor techniekers, chauffeurs en ingenieurs.

Bekijk ons aanbod

Maatregelen COVID-19

Aangezien wij enorm veel belang hechten aan zowel jullie als onze gezondheid, zien wij ons genoodzaakt om bepaalde maatregelen te treffen:

  • Wij blijven bereikbaar via mail en telefoon voor al uw vragen
  • Sollicitaties gaan indien mogelijk door vanop afstand (via andere kanalen)
  • Kan dit voor jou echt niet? Geen nood, een sollicitatie wordt altijd gezien als een essentiële verplaatsing. Mits telefonisch overleg vooraf kunnen we een afspraak inplannen
  • Voor- en tijdens het sollicitatiegesprek moeten er natuurlijk enkele maatregelen in acht genomen worden (1,5m afstand houden, bij aankomst handen reinigen, geen hand schudden, …)
  • De uitgebreide procedures worden op zichtbare plaatsen bij ons geafficheerd zodat u deze kan raadplegen bij aankomst

Heeft u hiervoor vragen? Contacteer ons dan zeker via 051/49 51 00 of via info@tecjobz.be.

Meet the team.

Wij zijn de ideale rekruterings- partner in techniek en logistiek. Met enorm veel goesting zoeken we naar de geschikte match tussen kandidaat en bedrijf.

Vakkennis onder één dak, dat werkt.
Onze full-focus en no-nonsense aanpak zorgt voor directe en duidelijke communicatie die resulteert in tevreden klanten én medewerkers. En laat dat nu net hetgeen zijn waar wij rotsvast voor staan.

Teamplay, flexibiliteit en vechtlust zijn drie waarden die ons daarbij helpen. Met dit DNA en bakken ervaring maken we dagelijks het verschil.

Meer over ons

Join us.

Als gerespecteerde rekruteringspartner in drie complementaire divisies (Technics, Logistics en Lagom) streven we een team na met de juiste mindset en knowhow om verder te groeien. Teamplay, flexibiliteit en vechtlust zijn drie waarden die ons typeren.

Wil jij daar graag deel van uitmaken? Bekijk dan welke functies we voor jou in petto hebben!

Werken bij ons