Een medewerker aan het woord

Aan de slag bij TecJobz als recruitment consultant

Emilia Bob - Recruitment Consultant

De klik tijdens het sollicitatiegesprek heeft mij overtuigd om voor Tecjobz te kiezen. De werkgoesting van het bedrijf werkte echt aanstekelijk. Ik hou enorm van adrenaline, dat brengt mij naar een hoger niveau, en dat voelde ik vanaf dag 1 bij Tecjobz. Ook het feit dat ik terecht ging komen in een jong team, was voor mij een plus.

De eerlijke communicatie, de sfeer op kantoor en het feit er altijd geholpen wordt waar kan (zowel persoonlijk als professioneel) maakt voor mij dat Tecjobz een zeer goede werkgever is en daar maken ze voor mij het verschil met anderen.

Leve de vrijheid!

Als ik één iets moet benoemen (wat zeer moeilijk is) dat ik zou missen mocht ik morgen niet meer bij Tecjobz werken, is het vrijheid. We krijgen de vrijheid om zelfstandig en naar eigen inzicht onze job uit te voeren. Dat zorgt ervoor dat je je verantwoordelijk voelt en vervolgens ook de ruimte krijgt om persoonlijk te groeien.

Ik ben van nature een heel positief en dankbaar persoon. Dit wordt ook geapprecieerd bij Tecjobz. Een eerlijk compliment krijgen, een goedemorgen, een persoon gelukkig maken door een goede plaatsing geeft mij ongelofelijk veel energie. En mocht het dan toch eens tegen zitten (wat soms het geval is natuurlijk) drink ik met mijn man ’s avonds een rood wijntje of ga ik wandelen aan zee met mijn 2 zonen zodoende de batterijen terug opgeladen zijn om er terug in te vliegen.

We krijgen de vrijheid om zelfstandig en naar eigen inzicht onze job uit te voeren.

Nog niet overtuigd?

Getuigenis van een werknemer

"De familiale sfeer bij TecJobz vind ik een enorme plus."

Kimberly Verstraete - Payroll Manager
Lees verder