Werken bij Tecjobz

Tecjobz is een bruisend en gedreven kantoor die geen uitdaging uit de weg gaat!

Werken bij ons, is veel meer dan gewoon je uren presteren. Zo word je opgenomen binnen ons team met maar liefst 11jaar ervaring op de teller.
En dat loont! Een zeer gedreven teamspirit loodst ons dan ook dagdagelijks naar mooie resultaten.
Ben je iemand die houdt van scoren en is kwaliteit hierbij minstens even belangrijk? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team.

We zoeken een HR & Payroll Generalist (m/v)

Tecjobz is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het plaatsen van technisch en logistiek personeel in West-Vlaanderen. Om onze verdere groei te bestendigen, naar een ervaren HR & Payroll Generalist (m/v).

Hierbij zal je meewerken aan de verdere strategische uitbouw van de algemene HR afdeling. Je zal deze strategie in dagdagelijkse HR-acties vertalen en sterke contacten opbouwen met eigen medewerkers en externe partners. Verder word je betrokken binnen diverse HR-domeinen zoals Talent Management, Training & Development, ...

Tenslotte verzorg je de payroll en HR-administratie in samenwerking met ons sociaal bureau en behandel je administratieve HR-taken. Bv: in- en uitdiensttredingen, ziekte, arbeidsongevallen, personeelsverzekeringen,.. Hierbij ben jij ook aanspreekpunt inzake algemene vragen in verband met sociale wetgeving, ziekte,... Actieve controlling van de dossiers in de kantoren en opvolging hiervan gebeuren ook door jou.

Functievereisten

Je hebt minstens een bachelordiploma in een relevante richting (HRM)
Je hebt minstens 3jaar ervaring binnen HR & PayrollActieve kennis van sociale wetgeving
Je bent iemand met ambitie die geen 9 - 5 mentaliteit heeft
Qua persoonlijkheid heb je een goed relativeringsvermogen alsook geen probleem met zich diplomatisch op te stellen
Je bent proactief en kunt om met vrijheid die je zal krijgen binnen onze organisatieTeamplay, passie en respect zijn jouw kernwaarden

Aanbod

Tecjobz is een snel groeiende onderneming waar ondernemerschap centraal staat. Je zal dus in een open bedrijfscultuur mee kunnen schrijven aan het verhaal, met de nodige vrijheid.
Bij ons ben je geen nummer en is er ruimte voor talent en al jouw talenten verder te ontwikkelen.
Op basis van de reeds opgedane ervaring, wordt een zeer mooi pakket samengesteld. Dit met extralegale voordelen.