23.04.2024

Het verhaal van Guillaume: gratis opleiding chauffeur CE

Dankzij Silke kan ik mijn droomjob als chauffeur CE eindelijk uitvoeren. En dat doe ik iedere dag met een brede glimlach op mijn gezicht.

In december 2023 stapte Guillaume vol goede moed ons kantoor in Hooglede binnen voor zijn afspraak met Silke, Jr. Unit Manager van team Logistiek. Na een uitgebreid gesprek, startte Guillaume zijn traject tot het behalen van het CE-certificaat en ging hij het engagement met Tecjobz aan. Dankzij de gratis opleiding die hij kon volgen via Tecjobz, werd zijn droom van een job als chauffeur CE opeens realiteit. Want we gaan het niet onder stoelen of banken steken: het rijbewijs C/CE kost veel geld. 

Terwijl Guillaume volop bezig was aan zijn opleiding, startte Silke de sollicitatieprocedure op. Met het einde van de opleiding CE in zicht, mocht Guillaume al beginnen uitkijken naar zijn eerste job als vrachtwagenchauffeur.

chauffeur ce

Op 19 maart 2024 was het eindelijk zo ver: hij behaalde zijn CE-certificaat én Silke vond hem een passende job als chauffeur CE. 15 april ging Guillaume via Tecjobz aan de slag als chauffeur CE. En de foto zegt genoeg 😉

 

Droom jij ook van een job als vrachtwagenchauffeur C/CE, maar ontbreekt jouw rijbewijs nog? Silke en haar team staan met vele enthousiasme en een stevige portie marktkennis voor je klaar.