geen doorsnee rekruterings­partner

Wij pakken de dingen persoonlijk aan. Een goed gesprek over de verwachtingen van de kandidaat, face-to-facescreening van geïnteresseerden, een snelle check-up na een eerste werkweek, … betrokkenheid maakt echt het verschil.

Focus op niche

Onze expertise ligt in logistiek, techniek en bouw.

We bewegen ons vlot binnen deze sectoren en reiken profielen aan in alle rangen: van heftruckchauffeur over dispatcher tot technisch ingenieur. Verder kijken dan cv’s en diploma’s is voor ons evident, de juiste attitude en klik met jouw bedrijfscultuur primeren.

Altijd op maat

Advies over een wervend functieprofiel, actieve search naar de geschikte kandidaat, telefonische screening, gedetailleerde selectieprofielen aanreiken, … we staan de hele procedure aan je zij.

Sterke
kandidaten

Uitgebreid netwerk aan sterke kandidaten.

Actieve
zoektocht

Actieve zoektocht naar het juiste profiel.

Uitgebreide
screening

Enkel relevante kandidaten worden voorgesteld na uitgebreide screening.

Duurzame
arbeidsrelaties

Continu streven naar duurzame arbeidsrelaties primeert.

Effectieve aanwerving

No cure, no pay: betaal enkel bij effectieve aanwerving.

Voor en door locals

Met onze kantoren in Hooglede en Sint-Martens-Latem zijn we regionaal verankerd in West- en Oost-Vlaanderen.

Dat zorgt niet alleen voor een sterke connectie met het werkveld, ook de nodige informatie over jouw bedrijf en gezochte profielen stroomt vlot door. En de heldere communicatie met jouw bedrijf? Daar zorgt je vaste contactpersoon voor!

Als local zijn we bovendien trots op de ondernemers uit onze omgeving.

We zijn je trouwste fan en raden je bedrijf graag aan als ambassadeur. Dankzij onze persoonlijke connectie weten we immers dat jij een expert bent in je vak!

Overhandigen van zakje

Vacatures in logistiek, techniek of de bouwsector? Wij zijn graag je rekruteringspartner voor gespecialiseerde profielen. Contacteer ons voor een kennismaking!