tecjobz nieuws

Interessante evoluties in techniek, logistiek of bouw? A day in the life? Handige tips voor bedrijven én kandidaten? Op deze pagina vertellen we er graag alles over. Altijd vanuit onze jarenlange expertise, met persoonlijkheid én een duidelijke visie.

 • 08.11.2023

  Alles wat je moet weten over een onderhoudstechnieker

  De job van onderhoudstechnieker vind je in alle geuren en kleuren terug op de lijst met knelpuntberoepen van VDAB in 2023. De markt en Tecjobz zijn dus op zoek naar onderhoudstechniekers in verschillende sectoren, maar wat houdt deze algemene term nu precies in?

  Lees meer
 • 6 redenen waarom complimenten belangrijk zijn

  Vandaag is het complimentendag en dat mag niet zomaar voorbijgaan. Bij Tecjobz vinden we het geven van complimenten en dus onrechtstreeks ook motivatie heel belangrijk. Zo belangrijk dat het geven van complimenten op de laatste A-Day centraal stond. Maar waarom zijn die complimenten nu zo belangrijk?

  Lees meer
 • Alles wat je moet weten als vrachtwagenchauffeur

  Hoe ziet een dag in het leven van een vrachtwagenchauffeur er nu uit? Het lukte ons niet om deze vraag in één keer te beantwoorden dus besloten we er een uitgebreid antwoord op te geven. Lees hier wat je allemaal moet weten als er een carrière als vrachtwagenchauffeur op je staat te wachten.

  Lees meer
 • 5 tips om Blue Monday tegen te gaan

  Vandaag is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Het feest vieren zit erop, de lente is nog ver weg en vooral, het is maandag. Maar hoe ontstond Blue Monday? En wat kan je doen om er een topdag van te maken? Ontdek het hier

  Lees meer
 • 15.04.2021

  We have some BIG news!