expertise als fundament,
gemotiveerde mensen als
must

Bedrijven en kandidaten matchen voor technische, logistieke of bouwkundige functies? Absoluut onze sterkte. Het is een specifieke niche waarin we jarenlange ervaring combineren met een persoonlijke aanpak. Want ‘specialised in people’ is niet zomaar onze slogan. Van uitvoerende job tot managementprofiel, mensen staan hier altijd centraal.

Typisch Tecjobz

Als rekruteringspartner durven we afwijken van de standaard. Hier geen tientallen kantoren per provincie, wel gespecialiseerde vestigingen waar mensen elkaar écht vinden. Hoewel diploma’s soms onontbeerlijk zijn, vinden wij het persoonlijk potentieel, een cultuurfit en de juiste attitude minstens even belangrijk. ‘Fit for the job’ krijgt hier een nieuwe dimensie. Net zoals we onszelf elke dag opnieuw willen overtreffen, trekken we de ‘Fit for the job’ dynamiek door in leuke groepsmomenten. We zijn een hecht team, een familie. Hier telt iedereen mee, van collega’s tot huisdieren. Getuige daarvan enkele van onze activiteiten en fun facts:

Congé Payé

Elk jaar gaan we steevast op verlengd weekend naar een luxueuze vakantievilla.

After work

Na de werkuren spreken we vaak af met collega’s om bv. te gaan bowlen, naar een zomerbar of festival te gaan,…

Gelegenheid vieren

Elke gelegenheid wordt gevierd: van geboorte tot verjaardag, van huwelijk tot zoveel jaar anciënniteit.

Spelactiviteiten

Spelactiviteiten: van pingpongtornooi tot galgje met de moeilijkste woorden, challenge accepted!

Gong

Bij het sluiten van een nieuwe overeenkomst weerklinkt de gong in Hooglede of de Tournée General bel in Sint-Martens-Latem.

Een stukje geschiedenis

2018

Ons verhaal startte in 2018 met Liselotte Degezelle in de Zuidstraat in Roeselare. Haar doel? Ervaren technische profielen matchen met hun ideale job. Liselotte deed het vanuit haar eigen technische expertise en met een duidelijke visie voor ogen.

Een aanpak die aansloeg, want na enkele maanden vervoegde ook levenspartner Davy Derammelaere het team wegens de grote vraag naar logistieke profielen. Zijn ervaring uit de logistieke sector is tot op vandaag een enorme troef.

Zowel Liselotte als Davy gaan nog elke dag met heel veel ambitie en goesting als recruiter aan de slag.

Zaakvoerders_Tecjobz

2020

In april 2020 verhuisden we naar ons huidige nieuwbouwkantoor in Hooglede. Ook de nieuwe divisie Lagom Engineering werd opgericht voor ingenieurs en managementfuncties. In Scandinavië betekent Lagom ‘niet te veel of te weinig, maar juist goed’. En met deze nieuwe pijler zit het ook ‘juist goed’ in onze werking: Tecjobz en Lagom versterken elkaar optimaal in onze uitgebreide dienstverlening. Of hoe één plus één veel meer wordt dan twee. 

2021

Tecjobz groeide sterk en een tweede filiaal lonkte. In september 2021 was het zover: we namen onze intrek in het nieuwe kantoor in Sint-Martens-Latem. Met een aantal sterke profielen in onze rangen breiden we onze expertise en lokale verankering verder uit. De nieuwe regio Oost-Vlaanderen laat ook toe om Lagom uit te bouwen tot een waardevol merk op de rekruteringsmarkt. 

2023

Ondertussen groeiden we in 5 jaar tijd uit tot een fantastisch team met 30 medewerkers. In de praktijk vloeiden de expertise van Tecjobz HR Group en Lagom Engineering in elkaar over en hielpen ze steeds vaker dezelfde klanten. Daarom besloten we in 2023 om alle knowhow van drie divisies te bundelen onder één duidelijke noemer: Tecjobz.

Deze wijziging ging gepaard met een grootse rebranding. Er is hard gewerkt aan een stijlvolle uitstraling die ons in de sector onderscheidt als betrouwbare partner in rekrutering en selectie.

Uiteraard hoorde daar ook een gloednieuwe website bij die zowel werkgevers als kandidaten op de juiste manier aanspreekt. Arbeider of managementfunctie? Tecjobz vindt keer op keer de perfecte match, ook binnen onze nieuwe derde specialisatie: bouw.

Totebag van Tecjobz

Office dogs

Op ‘Bring your dog to work day’ zijn ook de office dogs van harte welkom op kantoor.

Kledinglijn

We hebben een exclusieve kledinglijn met T-shirts, truien, jassen en zelfs een sportoutfit.

Padel

Elke vrijdag is er een afterworkdrink en gaan we padellen.

Koken over de middag

Elke middag kookt er wel iemand iets vers op kantoor. Vrijdagen worden dan weer omgedoopt tot Vettige Vrijdag of soms ook pokebowlvrijdag.

Feestje

Na de zomer doen we een kick-off event en voor Kerstmis sluiten we het jaar af met een eindejaarsfeest met DJ.

Aan de slag bij Tecjobz

Zin gekregen om bij Tecjobz aan de slag te gaan? Bekijk dan zeker onze jobsite.

Recruiter bij Tecjobz